Ryba Tajska Na Parze

Ryba Tajska Na Parze
Przepis gotowana na parze tajska ryba jest gotowy w około 5 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 63 kalorie, 8G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kolendrę, koktajle z sosem sojowym, thai seven spice i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Tajska ryba na parze w sosie kokosowym, Słodko-kwaśna ryba gotowana na parze po tajsku, oraz Thai Steamed Snapper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Z grubsza posiekaj kolendrę, w tym łodygi, a następnie umieść wszystkie składniki, z wyjątkiem ryb, w maszynce.Dokładnie zmiksuj, aż utworzy się pasta.Równomiernie rozprowadzić część pasty na stronie ciała każdego kawałka fish.In Twój parowiec, linia dno z zielonych warzyw liściastych, takich jak Pak choi lub liści kapusty i umieścić ryby na górze.Włożyć około 4 cm wody do patelni wystarczająco dużej, aby utrzymać parowiec i doprowadzić go do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Bok ChoyBok Choy
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Umieść parowiec na patelni, Załóż pokrywkę na parowiec i gotuj rybę na parze przez 5 minut.Gdy ryba jest ugotowana, ostrożnie wyjmij ją z parownika i podawaj z warzywami. Podawaliśmy też rybę z rosołem z tajskiego makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia59
Magazyn