Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonej ryby z Tapenadą. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 194 kalorie, 29g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz suszone pomidory, sól, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Ryby Pieczone, Taco Z Ryb Pieczonych, oraz Ryba Pieczona Z Cytrusami.
Instrukcje
1
Połączyć pomidory i wodę; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Drenaż.
3
Połączyć oliwki i 6 kolejnych składników. Pomidory posiekać; dodać do mieszanki oliwek. Dobrze wymieszać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ciasto Kukurydziane
4
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Umieść rybę na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
6
Skropić olejem, posypać papryką i pieprzem. Broil 3 minuty. Top z mieszaniny oliwek; broil 3 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Scarpetta Pinot Grigio. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.