Ryba Pieczona Z Sosem Maślanym Kaparowym

Ryba Pieczona Z Sosem Maślanym Kaparowym
Pieczona ryba z maślanym sosem kaparowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,24 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 34g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, kaparów, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pietruszka-Kapar Ryba Pieczona, Pieczona Tilapia Z Sosem Pomidorowo-Kaparowym, oraz Pieczone ciasta krabowe ze szczypiorkiem i sosem kaparowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn