Ryba na Crish: Czerwony wymaga ok. 25 minut od początku do końca. To danie główne ma 552 kalorie, 46g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szalotki, sól koszerna i pieprz, imbir, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Ryba na Crish: Czerwona, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Tajskie czerwone Curry z warzywami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wyciągnij miecznik z lodówki i pozwól mu dojść do temperatury pokojowej, podczas gdy robisz szalotki i sos.
Marynowane szalotki: rozdziel szalotki na małe pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Umieścić je w małym rondlu, dodać ocet ryżowy i 1/4 szklanki wody, i ustawić na średnim ogniu upewniając się, że szalotki są pokryte płynem. Doprowadzić do wrzenia. Gdy będzie bulgotać, wyłącz ciepło i odstaw na bok, aż będziesz gotowy do podania. Marynowanie wydobędzie naturalny różowy odcień szalotki; piękne!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
W przypadku "Kreta": zmiel nasiona gorczycy i nasiona kminku na drobny proszek w moździerzu i tłuczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
5
Wlać do miski z imbirem, ancho chile proszek, ocet ryżowy, mirin, miód, sriracha i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
Ocet Ryżowy
Sriracha
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Podczas gdy ryba jest gotowanie w piekarniku, odsączyć szalotki i umieścić w małej misce. Rozdrzyj kolendrę rękami do miski, a następnie skropić odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, solą i pieprzem. Wrzucić razem i smak przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Dodaj masło do patelni, skrobanie się wszelkie karmelizowane bitów zatrzymany na dnie patelni. Wymieszać w pozostałym "mole" i gotować, aż gorące i bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Polej steki z miecznika. Na wierzchu garść marynowanej szalotki i podawać natychmiast!
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.