Rustykalny farsz chlebowy z papryką i świeżym tymiankiem

Rustykalny farsz chlebowy z papryką i świeżym tymiankiem
Rustykalny farsz chlebowy z papryką i świeżym tymiankiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz masło, cebula, papryka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Rustykalny Farsz Chlebowy Z Papryką I Świeżym Tymiankiem, Andouille I Farsz Do Papryki, oraz Rustykalny farsz chlebowy z zielenią musztardy Czerwonej, porzeczkami i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. za pomocą długiego ząbkowanego noża, wyciąć skórkę dolną i krótkie końce off chleba; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
PiekarnikPiekarnik
2
Pozostały chleb pokroić ze skórką w 1-calową kostkę (około 10 filiżanek luźno zapakowanych).
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Umieść kostki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać olej, tymianek i czosnek; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Rozłóż kostki na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
7
Piec na złoty i lekko chrupiące, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół. Powrót kostki do tej samej dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj cebulę, seler i paprykę. smażyć, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół; dodać pietruszkę. Czy z wyprzedzeniem kostki chleba i mieszanki warzyw mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryj osobno. Przechowywać chleb w temperaturze pokojowej. Chłodna mieszanka warzywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Kostki ChlebaKostki Chleba
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
ChlebChleb
CebulaCebula
10
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 11x7x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Mieszamy mieszankę warzywną w kostkę chleba. Stopniowo dodawać gorący bulion, podrzucając do płaszcza równomiernie. Farsz doprawiamy do smaku solą i pieprzem i przekładamy do przygotowanego dania. Naczynie przykryć folią z masłem, z masłem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kostki ChlebaKostki Chleba
WarzywaWarzywa
FarszFarsz
MasłoMasło
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
11
Piec farsz aż do ogrzania przez, o 25 protokół. Odkryć i piec, aż top jest brązowy, o 25 minut dłużej, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn