Runda 2: Tortellini z karmelizowaną cebulą i boczkiem
(Web Exclusive) Runda 2: Tortellini z karmelizowaną cebulą i boczkiem wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.53 za porcję. To danie główne ma 1636 kalorii, 76g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Mieszanka cebuli, parmezan, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Spróbuj Karmelizowana Cebula Boczek Pizza, Karmelizowane-cebulowe Risotto z boczkiem, oraz Karmelizowana Cebula Boczek Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące o 5 protokół.
Wyjąć na ręcznik, aby wchłonąć nadmiar tłuszczu z boczku.
Dodaj cebulę do tej samej patelni używane do smażenia boczku i gotować, aż zmieni kolor jasnobrązowy, o 10 do 12 protokół.
Dodaj tortellini do gotowania na patelni, aż do ogrzania.
Dodać ugotowany boczek, natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Przełożyć do miski i polać parmezanem.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużym garnku rozgrzać olej na średnim ogniu i dodać cebulę, czosnek i płatki czerwonej papryki.
Saute przez 2 minuty, a następnie dodać bulion wołowy i 3 szklanki wody.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki, z wyjątkiem tortellini. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i niech gotować przez 5 protokół.
Dodaj tortellini i gotować na wolnym ogniu, aż tortellini są gotowane, inny 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Chochla do misek i służyć z ziołami Focaccia, w razie potrzeby.