Runda 2-placki ryżowe z kremowym sosem kolendrowym
Runda 2-placki ryżowe z kremowym sosem kolendrowym wymagają ok. 23 minuty od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, olej canolan, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dno okrągłe pieczone z kremowym sosem kokosowym, Sweetpotato, chorizo i serowe ciasta z sosem kolendrowym, oraz Słodkie placki ziemniaczane Chili z sosem Cilantro Lime dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do ciast ryżowych: w misce połączyć ryż, bułkę tartą, jajko i doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać razem, aż dobrze do włączenia. Weź 1/4 szklanki mieszanki ryżu i tworzą w 1/2-cala grubości patty. Odstawić podczas tworzenia pozostałych 3 pasztecików.
W patelni nonstick na średnim ogniu, dodać olej. Gdy jest gorąco, smażyć ciasta ryżowe partiami, aż będą złote i chrupiące, 3 do 4 minut na stronę.
Odcedzić na brązowej papierowej torbie.
Do kremowego sosu kolendry: w misce robota kuchennego, dodać kolendrę, ocet, czosnek, i śmietana i proces połączyć. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Podawać placki ryżowe z dollop kremowym sosem kolendry.