Runda 2: Budyń Chlebowy
Runda 2: budyń chleb może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,17 zł za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka brązowego cukru, mleka, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 38%. Podobne przepisy to Okrągły Chleb Serowy, bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, oraz Rustykalny Okrągły Chleb Ziołowy.
Instrukcje
Spray 4 (7-uncja) ramekins z nonstick gotowania sprayu.
Umieścić na blasze do pieczenia i odstawić.
W dużej misce połączyć jajko, mleko, przyprawa Pumpkin pie, brązowy cukier i ciasto francuskie tosty.
Ubij razem, aż dobrze wymieszane.
Dodać chleb i wymieszać tak, że cały chleb jest powlekany. Przykryć i odstawić na 30 minut do 1 godziny w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Równomiernie podzielić mieszaninę chleba i ciasta pomiędzy 4 ramekins.
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec przez 30 do 40 minut lub aż zestaw.
Podawać na ciepło i top z brązowym cukrem syrop bananowy.
W małym rondlu połącz masło, przyprawę do ciasta z dyni, melasę, brązowy cukier i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, dodać banany, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Wyjąć Syrop z ognia, przykryć i ogrzać.*
Podawać na tostach francuskich.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pokroić chleb na 12 kromek. Rezerwy 2 kromki plus końce na budyniu chleb Okrągły 2 przepis.
Umieść pozostałe 8 plastrów na blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku przez 3 minuty.
Usuń i obniż temperaturę piekarnika do 250 stopni F.
W dużej misce ubić razem mleko, jajka, mąkę, wanilię, brązowy cukier i sól.
Spryskaj 12-calową patelnię nieprzywierającym sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu. Pracując partiami po 4, zanurz chleb w cieście i namocz obie strony.
Usuń pozwalając nadmiar kapać z powrotem do miski i umieścić w gorącej patelni. Gotować na złoty kolor z obu stron, o 3 protokół na stronę.
Przenieś tosty do blachy do pieczenia wyposażonej w stojak z drutu i ogrzać w piekarniku 250 stopni F. Powtórz z pozostałymi kromkami chleba.
Podawać na gorąco z brązowym cukrem syrop bananowy.