Rumieniący się warkocz jabłkowy wymaga około 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 36. Za 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten hor d ' oeuvre ma 155 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Mieszanka aktywnych drożdży, ciepłej maślanki, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 13%, to danie nie jest tak wspaniałe. Spróbuj Rumieniąca Się Szarlotka, Cynamonowy Warkocz Jabłkowy, oraz Skręcony Warkocz Jabłkowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj maślankę, masło, cukier, proszek do pieczenia, sól, jajka i 2-1/2 szklanki mąki. Pokonaj na średniej prędkości przez 3 minuty. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Posyp jedną trzecią czerwonych gorących. Na każdym długim boku, ale 1 w.- szerokie paski do środka do 1/2 cala. wypełnienia. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia. Ściśnij końce, aby uszczelnić i schować. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 1 godziny.
11
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub na złoty kolor. Ostudzić przez 2-3 minuty przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
W przypadku glazury połącz cukier i wystarczającą ilość wody, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
13
Skrop chlebem. W razie potrzeby udekoruj kandyzowanymi wiśniami.