Rumiany groszek maślany i marchew
Rumiany groszek maślany i marchew może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 79 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, masło, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tilapia z balsamicznym brązowym masłem i kremowym Farfalle z boczkiem, pomidorem i groszkiem, Marchew duszona na maśle, groszek i Favas, oraz Groszek i marchewka w marchewce "masło".
Instrukcje
Umieścić groszek cukrowy i wodę w dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Przykryć plastikową folią; przebić plastikową folię, aby odpowietrzyć. Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 3 minuty. Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu; gotować 2 minut lub aż rumiane i bardzo pachnące.
Groszek odsączyć; dodać do masła na patelni, podrzucając do płaszcza.
Dodaj marchew; gotować 30 sekund lub tylko do marchew zaczyna więdnąć, rzucając dobrze.
Posypać równomiernie solą i pieprzem; wrzucić do połączenia.