Rukola-młynek do sera z bazyliowym majonezem
Młynek do rukoli i sera z majonezem bazyliowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kiełki lucerny, pomidor, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Spróbuj Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, Kanapki z polędwicy wołowej z majonezem ziołowym i rukolą, oraz Majonez Bazyliowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki.
Bochenki chleba przeciąć poziomo na pół, a mieszaninę majonezu równomiernie rozprowadzić po ściętych bokach chleba. Ułóż 2 plastry pomidora na dolnej połowie każdego bochenka; wierzch z 3 łyżkami kiełków, 1 plastrem sera i 5 liśćmi rukoli. Wymieszać z pozostałymi połówkami chleba i podawać od razu.