Rukola, Jícama i sałatka pomarańczowa
Rukola wodna, Jícama i sałatka pomarańczowa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 154 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz miód, oliwę z oliwek, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z pomarańczy, Jícamy i rukoli, Rukola, Jicama i sałatka pomarańczowa, oraz Sałatka Z Rukoli Z Marchewką I Jicamą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pierwsze 5 składników w małej misce, aby wymieszać. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Rewhisk przed użyciem.)
Usuń skórkę i biały pestkę z pomarańczy. Pracując nad dużą miską, aby złapać soki i używając małego ostrego noża, pokrój pomarańcze między membranami, aby uwolnić segmenty do miski.
Dodaj jicama, pimientos i cilantro.
Dodaj dressing i wrzucić do płaszcza. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem.
Rukolę podzielić na 8 talerzy. Top z pomarańczową sałatką i podawać.