Rubinowo-Czerwony Sos Truskawkowy

Rubinowo-Czerwony Sos Truskawkowy
Rubinowo-czerwony sos truskawkowy wymaga z grubsza 15 minut od początku do końca. Za 29 centów za porcję, dostajesz sos, który serwuje 20. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka cukru, ekstraktu wanillanowego, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 30%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ruby-Red Strawberry Burst, Suflety tostowo-kokosowe z rubinowo-czerwonym sosem żurawinowym, oraz Red Ruby Buraki.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz cukier i skrobię kukurydzianą. Dodaj koncentrat soku pomarańczowego do uzyskania gładkości; dodaj truskawki. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
TruskawkiTruskawki
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; dodać wanilię. Super. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn