Rozmiar Strony Pieczona Alaska

Rozmiar Strony Pieczona Alaska
Rozmiar strony pieczone Alaska może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 26 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 169 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bazy lodów czekoladowych, sól koszerna, pasteryzowane białka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Łatwe Ciasto Do Lodów + {Family Size Party Tips}, Party Size Crunchy Onion Chicken Tenders, oraz Pieczona Alaska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 4-litrowy Dewar wypełniony ciekłym azotem, palnik kuchenny
3
Linia dwie 13-na-9-calowe metalowe patelnie na ciasto z folią i umieścić w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Bazę do lodów czekoladowych wlać do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Obróć prędkość na niską. Po uruchomieniu miksera powoli wlewaj ciekły azot, aż lody osiągną klasyczną konsystencję soft-serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody CzekoladoweLody Czekoladowe
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Lody rozprowadzić równomiernie na jednej z przygotowanych patelni i zamrozić do jędrności, co najmniej 2 godziny. Może być wykonany z kilkudniowym wyprzedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Oczyścić miskę i wiosło i powtórzyć z lodami truskawkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Litry Lodów Truskawkowych, Zmiękczonych2 Litry Lodów Truskawkowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wyłóż ciasto z szyfonu na pół arkusza wyłożonego pergaminem i umieść w zamrażarce na co najmniej 1 godzinę i do kilku godzin przed złożeniem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Pieczona Alaska.
9
Połącz 8 uncji cukru, 4 uncje syropu kukurydzianego i 2 uncje wody w rondlu 2-quart i umieścić na dużym ogniu. Wymieszać, aż cukier się rozpuści, około 5 minut. Klip na termometr cukierki i doprowadzić mieszaninę do 240 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Podczas gotowania syropu umieść 4 uncje białek, 1/2 łyżeczki wanilii i jedną szczyptę soli w misce miksera stojącego i za pomocą mocowania trzepaczki, ubijaj jajka na dużej prędkości, aż osiągną średnie szczyty, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Gdy syrop cukrowy osiągnie 240 stopni F, wyjąć z ognia i mikserem stojącym na małej prędkości, powoli i ostrożnie wlać syrop cienkim stałym strumieniem do mieszaniny białek jaja, uważając, aby nie wejść w kontakt z trzepaczką. Po dodaniu całego syropu, zwiększyć prędkość miksera do wysokiej i ubijać, aż powstaną sztywne szczyty i mieszanina ostygnie, przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
Przenieść mieszaninę do dużego worka rurowego i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania drugiej i trzeciej partii. Powtórz przepis jeszcze dwa razy, w sumie trzy partie bezy.
13
Wyjąć bezę z lodówki na 30 minut przed użyciem.
14
Aby zmontować i skompletować
15
Pieczona Alaska: przykryj Obwód dużej, drewnianej deski do krojenia, która jest nieco większa niż ciasto, paskami z wytrzymałej folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
16
Wyjąć ciasto i lody z zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
17
Umieść ciasto na przygotowanej desce. Odwróć patelnie z lodami na szczycie ciasta. Zdejmij folię z lodów. Wymieszaj bezę na całej powierzchni ciasta i lodów całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
18
Użyj palnika z propanem, aby brązować bezę.
19
Podawać natychmiast lub zamrażać do tygodnia, gdy beza jest rumiana.
20
Palniki z gazem propanowym są wysoce łatwopalne i powinny być trzymane z dala od ciepła, otwartego ognia i długotrwałej ekspozycji na światło słoneczne. Należy je stosować wyłącznie w dobrze wentylowanych pomieszczeniach. Podczas zapalania palnika z gazem propanowym umieść palnik na płaskiej, stabilnej powierzchni, zwróconej od siebie. Zapal zapałkę lub zapalniczkę, a następnie otwórz zawór gazu. Zapal gaz i zdmuchnij zapałkę. Zawsze wyłącz zawór palnika, aby" ścisnąć palec " po zakończeniu używania palnika. Dzieci nigdy nie powinny używać palnika na gaz propanowy bez nadzoru osoby dorosłej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn