Rozmaryn-Szynka Chlebowa Prosciutto
Rozmaryn-Prosciutto chleb może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 104 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciasta chlebowego, prosciutto, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Szynki Chlebowe Prosciutto, Szynki Chlebowe Zawijane Prosciutto, oraz Melon zawinięty w Prosciutto i paluszki chlebowe.
Instrukcje
Oddzielić ciasto na chleb na 12 kawałków; każdy kawałek pokroić na pół wzdłuż, tworząc 2 cienkie paski. Zawiń prosciutto około 12 pasków ciasta. Twist rozpakowane paski ciasta wokół prosciutto owinięte kawałki; twist 3 lub 4 razy, szczypanie końce do uszczelnienia. Płaszcz skraca się sprayem do gotowania.
Połącz ser i rozmaryn w talerzu ciasta lub płytkim naczyniu; bułki rolowane w mieszaninie sera.
Umieścić paluszki chlebowe na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 375 przez 13 minut lub do złotego koloru.