Rozmaryn Czosnek Pieczony Kurczak Z Orzechami Pekan Żurawinowy Chutney

Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Rozmaryn czosnek Pieczony kurczak z orzechami pekan żurawinowy Chutney może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 916 kalorii, 75g białka, oraz 63g tłuszczu. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kurczaków, ząbki czosnku, łyżka rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rosemary Czosnek Pieczony Kurczak, Kurczak Pieczony Czosnkowo-Rozmarynowo, oraz Kurczak Pieczony Z Pastą Rozmarynowo-Czosnkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaki opłukać zimną wodą; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Umieść kurczaki, boki piersi do góry, na stojaku w dużej płytkiej foliowanej patelni do pieczenia lub patelni brojlerów. Zaczynając od jamy szyi kurczaka, rozluźnij skórę od piersi i podudzia, wkładając palce między skórę a mięso i delikatnie naciskając.
Połączyć musztardę, czosnek, i rozmaryn; pocierać równomiernie pod rozluźnioną skórę, i pocierać piersi i pałeczki każdego kurczaka.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 20 minut lub do temperatury wewnętrznej uda 17
Przenieść kurczaki na deskę do rzeźbienia; odstawić 5-10 minut (temperatura wzrośnie do 180).
Połączyć chutney i pekan w małej misce. Pokroić kurczaki; przenieść na talerze do serwowania.
Podawać z mieszanką chutney.