Rozjaśniona Zapiekanka Enchilada W Stylu Teksańskim
Rozjaśniona Zapiekanka Enchilada w stylu Teksańskim może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, dodatki: sałatę, blok ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Spróbuj Zapiekanka Enchilada W Stylu Teksańskim, Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty, oraz Rozjaśnione enchilady wołowe z 10-minutowym sosem Enchilada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować pierwsze 3 składniki na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż wołowina kruszy się i nie jest już różowy.
Umieścić mieszaninę wołowiny w dużej misce. Wymieszać w kawałkach tortilla, dalej 4 składniki, i 1 szklanka sera; mieszanka łyżka do lekko nasmarowane 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia.
Posypać równomiernie pozostałym 1 szklanką sera.
Piec w 400 przez 20 do 25 minut lub do bąbelków.
Podawać zapiekankę z pożądanymi dodatkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.