Rozety I

Rozety I
Rozety i może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 56 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 704 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, jajka, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Rozety, Rozety, oraz Rozety Do Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć jajka, cukier i sól; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
2
Dodać pozostałe składniki i ubić na gładką masę.
3
Rozgrzać żelazko rozety w głębokim, gorącym oleju (375 stopni) przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Spuścić nadmiar oleju z żelaza. Zanurz ciasto do 1/4 cala od góry żelaza, a następnie zanurz żelazo natychmiast w gorącym oleju (375 stopni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Rozetę smażyć na złoty kolor, około 30 sekund. Wyciągnij; wywróć do góry nogami, aby spuścić. Z widelcem, wcisnąć rozetę żelaza na stojaku umieszczonym nad ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Podgrzej żelazko 1 minutę; zrób następną rozetę.
7
Rozety posypać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn