Rozdrobniona zupa z kurczaka, Chard i ciecierzycy
Rozdrobniony kurczak, Chard i zupa z ciecierzycy jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 59G białka, oraz 23G tłuszczu. Mieszanka parmigiano-reggiano, sok z cytryny z 1 cytryny, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa z bulionu i ciecierzycy, Zupa Z Ciecierzycy, Boczku I Kuskusu, oraz Zupa z ciecierzycy, szynki i boczku szwajcarskiego Neely dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać cebulę i szczyptę soli i gotować, aż cebula zmiękną, o 4 protokół.
Dodać czosnek i gotować, mieszając często, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać chard, ciecierzycę, kurczaka, bulion i skórkę, jeśli używasz, i włączyć ogień do wysokiej, doprowadzając płyn do wrzenia. Upewnij się, że kurczak jest pokryty i chard zmiękła trochę, a następnie zmniejszyć do gotować i przykryć. Gotować, aż kurczak gotuje przez, 12 do 15 protokół.
Usuń kurczaka, pozostaw do ostygnięcia, a następnie rozdrobnij na kawałki wielkości kęsa. Wróć do zupy.
Usuń skórkę z parmezanu (jeśli używasz).
Dodać sok z cytryny i doprawić do smaku solą i pieprzem. Na wierzch grubą tarką z sera.
Podawać natychmiast, przechodząc więcej sera przy stole.