Rozdrobniona Sałatka Korzeniowa

Rozdrobniona Sałatka Korzeniowa
Rozdrobniona Sałatka korzeniowa jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz buraki, korzeń selera, zioła i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Naleśniki Z Rozdrobnionych Warzyw Korzeniowych, Rozdrobniona surówka z korzenia selera i marchwi, oraz Gorąca i kwaśna Sałatka rozdrobniona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marchew, korzeń selera, rzodkiewkę, jabłko i buraki rozdrobnić w robocie kuchennym lub na grubym ruszcie tarki pudełkowej, kończąc na burakach, aby nie plamiły innych warzyw. Wrzucić razem w dużej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
RzodkiewkaRzodkiewka
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszać sok z cytryny i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubijamy jogurt i Dijon. Stopniowo mżać w oliwie z oliwek, stale ubijając, aby uzyskać emulgowany opatrunek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodaj dressing i zioła do rozdrobnionych warzyw korzeniowych i wymieszać łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa KorzenioweWarzywa Korzeniowe
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn