Rozdrobniona Sałatka korzeniowa jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz buraki, korzeń selera, zioła i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Naleśniki Z Rozdrobnionych Warzyw Korzeniowych, Rozdrobniona surówka z korzenia selera i marchwi, oraz Gorąca i kwaśna Sałatka rozdrobniona dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Marchew, korzeń selera, rzodkiewkę, jabłko i buraki rozdrobnić w robocie kuchennym lub na grubym ruszcie tarki pudełkowej, kończąc na burakach, aby nie plamiły innych warzyw. Wrzucić razem w dużej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Warzywa
Marchew
Rzodkiewka
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę