Rosół z fasolą Adzuki, Escarole i słodkim ziemniakiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj rosołu z fasolą Adzuki, Escarole i słodkimi ziemniakami. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 150 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Dwie osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Mieszanka fasoli adzuki, cukinii, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 57%. Podobne przepisy są Cannelloni z ziemniakami i grzybami z duszoną Eskarolą i fasolą maślaną (Wegańskie), Tostowa zupa orkiszowa z Escarole i białą fasolą, oraz Escarole Torta ze słodkimi ziemniakami Hash Brown Crust.
Instrukcje
Bulion z kurczaka umieścić w dużym garnku.
Wymieszać z udami kurczaka, fasolą adzuki, dzikim ryżem, cebulą i czosnkiem. Doprawić szałwią, tymiankiem i rozmarynem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 1 godzinę.
Kurczaka wyjąć z garnka, rozdrobnić widelcem i odstawić.
Do garnka włożyć słodkiego ziemniaka. Kontynuuj gotowanie około 5 minut, aż słodki ziemniak będzie lekko miękki.
Wymieszaj cukinię, żółtą kabaczkę i eskarole. Kontynuuj gotowanie 15 minut.
Odłóż rozdrobnionego kurczaka do garnka. Gotuj, aż się rozgrzeje. Zwiększ ilość bulionu, jeśli zupa wydaje się zbyt gęsta.