Rostbef i rukola Involtini
Rostbef i rukola Involtini to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 24 porcjami. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, oliwę z oliwek, pesto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Kanapki z wołowiną z rukolą, Pieczeń Wołowa I Korzeń Selera Z Sałatką Z Rukoli, oraz Pieczone piersi z kurczaka z kozim serem i rukolą.
Instrukcje
W średniej misce ubić oliwę z oliwek z sokiem z cytryny.
Dodać rukolę, kapustę i cebulę, doprawić solą i pieprzem i wrzucić.
Rozłóż plastry pieczonej wołowiny na powierzchni roboczej parami, nakładając je lekko wzdłuż boków, więc masz osiem prostokątów 7 na 8 cali. Pieczeń wołową doprawić solą i pieprzem. Sałatkę z rukoli ułożyć na mięsie i zwinąć w ciasne cylindry. Przyciąć końce i pokroić rolki na trzecie.
Posypać solą, kropką pesto i podawać.
Do przodu: rolki można przechowywać w lodówce do 1 godziny.