Rosemary Vinaigrette

Rosemary Vinaigrette
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać rozmaryn Vinaigrette spróbować. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 272 kalorie, 0g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jeśli masz miód, ząbki czosnku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Cytrynowy Rozmaryn Vinaigrette, Romano Rozmaryn Cytryna Vinaigrette, oraz Grillowane Branzino z rozmarynem Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ocet balsamiczny i następne 7 składników w blenderze lub robocie kuchennym 15 do 20 sekund, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Po uruchomieniu blendera lub procesora stopniowo dodawać oliwę z oliwek w powolnym, stałym strumieniu; procesować do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia14
Magazyn