Rosemary Kurczak Z Rukolą I Białą Fasolą Przepis
Rosemary Kurczak z rukolą i białą fasolą przepis jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 50 porcjami. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 109 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, fasolę cannellini, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany kurczak z sosem Barbecue Rosemary White Recipe, Rozmaryn Kurczak z białą fasolą, oraz Rosemary Chicken Chowder Z Białą Fasolą.
Instrukcje
W 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia, ubić razem ocet, rozmaryn, czosnek, 2 łyżki oleju, łyżeczka soli, i łyżeczka pieprzu.
Dodać kurczaka i obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, przez 30 minut.W międzyczasie, w dużej misce, ubić razem musztardę, 2 łyżki pozostałego oleju, a łyżeczka soli i pieprzu.
Dodać fasolę, rukola, i cebula i wrzucić do połączenia.
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Wyjąć kurczaka z marynaty (wyrzucić marynatę) i gotować aż gotowane przez, 6 do 8 minut na stronie.
Kurczaka podawać z rukolą i fasolą.