Rosemary & chilli naan

Rosemary & chilli naan to przystawka, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Mieszanka chleba naan, chili, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 4 ludzie uznali ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj czosnek naan, jak zrobić czosnek naan na kuchence i piekarniku, naan bez drożdży, jak zrobić naan bez drożdży na kuchence, oraz pełnoziarniste naan z drożdżami, jak zrobić pełnoziarniste naan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na gorąco.
Posiekane liście rozmarynu wymieszać z Czerwonym chilli i wymieszać z oliwą z oliwek.
Skropić 2 duże naany 1 łyżką wody i rozprowadzić na mieszance rozmarynu. Grillować przez 2-3 min do złotego koloru, następnie podawać.