Roquefort - orzech Terrina z sałatką jabłkową

Roquefort - orzech Terrina z sałatką jabłkową
Need a danie główne Wegetariańskie? Roquefort - orzech Terrina z sałatką jabłkową może być super przepis do wypróbowania. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 542 kalorie, 17g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Jeśli masz musztardę dijon, crème fraîche, chrupiący chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Spróbuj Sałatka Z Endywii, Jabłek I Orzechów Włoskich Z Roquefortem, Roquefort i tosty Sałatka z orzechów włoskich, oraz Cykoria-endywia Roquefort i sałatka z orzechów włoskich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Rozłóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia i tosty przez około 10 minut, lub do lekko rumiane i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Ochłoń.
4
Linia 7-na-5-calowy bochenek patelni z folią, pozostawiając 3 cale zwis dookoła. W dużej misce, rozbić Roquefort z widelcem, aż lekko grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RoquefortSer Roquefort
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodać orzechy włoskie i crme frache i dokładnie wymieszać. Zeskrobać mieszaninę na patelnię i wygładzić wierzch. Przykryć zwisającą folią i przechowywać w lodówce do bardzo twardego, co najmniej 6 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
6
Jabłka obrać, osuszyć i cienko pokroić. W średniej misce wrzucić jabłka z 2 łyżkami soku z cytryny. W małej misce połącz pozostałe 2 łyżeczki soku z cytryny z oliwą z oliwek, musztardą i octem balsamicznym. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Wlać winegret na jabłka i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Odkręć terrinę Roquefort i wyrzuć plastikową folię. Uruchom cienki nóż pod gorącą wodą i wytrzyj go, a następnie pokrój terrynę w plastry o grubości 3/4 cala, płukając i susząc nóż po każdym cięciu. Ułóż plastry na małych talerzach i podawaj z sałatką jabłkową i chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RoquefortSer Roquefort
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Rekomendacja wina: Dominująca słoność Roquefort i nieskazitelność orzechów włoskich stanowią idealny kontrast dla 1989 Chteau Lafaurie-Peyraguey
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RoquefortSer Roquefort
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Sauternes or the 1988 Chteau Sigalas Rabaud
Składniki, których będziesz potrzebować
SauternesSauternes
11
Sauternes.
Składniki, których będziesz potrzebować
SauternesSauternes
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn