Ropa Vieja

Ropa Vieja
Ropa Vieja może być tylko Ameryka Środkowa przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 28g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś oliwki, cienką cebulę, paski papryki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ropa Vieja, Ropa Vieja, oraz Ropa Vieja dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj 1 stek na patelni; gotować 2 1/2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć stek z patelni. Powtórz procedurę sprayem do gotowania i pozostałym stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zmniejszyć ciepło do średniego.
5
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek na patelnię; gotować 7 minut lub do miękkości, często mieszając. Wmieszać oliwki i kolejne 5 składników( przez czarny pieprz); gotować 30 sekund lub do pachnącego. Wymieszać w occie, skrobanie patelni, aby poluzować rumiane kawałki; gotować przez 2 minuty lub aż płyn prawie odparuje. Wymieszać z bulionem, pastą pomidorową i liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj steki; doprowadzić do duszenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 1/2 godziny lub aż steki są bardzo miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Wyjąć steki z patelni; rozdrobnić dwoma widelcami. Wymieszaj rozdrobnioną wołowinę i kolendrę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Wino Uwaga: pikantne danie wołowe, takie jak to, potrzebuje bogatego czerwonego wina, ale najlepiej takiego, które nie rozbije banku, ponieważ jest to skromny posiłek. Jednym z moich ulubionych jest czerwień, przepyszna mieszanka kilku odmian, z dominującym zinfandelem. A 2005 to $ Karen MacNeil
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Magazyn