Root Beer Fasola
Przepis Root Beer Baked Beans jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 78 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 17g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jeśli masz mocny płatków pieprzu, boczek, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Root Beer Fasola, Root Beer Fasola, oraz Root Beer Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Ustaw średni garnek bezpieczny dla piekarnika na średnim ogniu i dodaj boczek. Gotować, mieszając, aż większość tłuszczu jest renderowane i boczek jest chrupiące, o 8 protokół; usunąć do ręczników papierowych z łyżką szczelinową do odsączenia.
Dodać cebulę, czosnek i imbir do kapiących w garnku i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękki i złoty, o 5 protokół.
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować, aż kolor pogłębia, o 1 więcej minut.
Dodaj piwo korzenne, ocet, melasa, musztarda, płatki czerwonej papryki i garam masala do garnka. Wymieszać, a następnie doprowadzić do wrzenia.
Dodać fasolę i trzy czwarte boczku i delikatnie wymieszać, aby fasola nie straciła kształtu. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 15 protokół; doprawić solą i pieprzem.
Przenieść do piekarnika i piec, odkryte, aż gruby, o 30 protokół.
Lekko ostudzić, a następnie przykryć pozostałym boczkiem.