Ron ' s Pasternak Latke Brulee

Nigdy nie można mieć zbyt wiele żydowskich przepisów, więc dać Ron ' s Pasternak Latke Brulee spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z cytryny, pasternak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Hamburger Latke, Spaghetti Squash Latke Z Fetą, Sumakiem I Cytrusami Przepis, oraz Latke peklowana kanapka z wołowiną z jabłkiem i kwaśną śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki obrać i grubo zetrzeć na tarce do miski.
Dodać sok z cytryny i wrzucić do połączenia. Obrać pasternak i grubo zetrzeć na tarce do innej miski.
Umieść starte ziemniaki na ręczniku,a następnie zbierz rogi, aby utworzyć worek i mocno skręcić, aby wycisnąć jak najwięcej płynu. Wymieszać ziemniaki razem z pasternakiem, mąką, szczypiorkiem, solą, pieprzem i jajkami, aż dobrze się połączą. Smażyć w 1/2 szklanki oleju roślinnego na średniej patelni na średnim ogniu, w dwóch partiach, około 2 minut z każdej strony.
Przed podaniem posyp granulowanym cukrem i palnikiem lub umieść pod brojlerem, aby karmelizować.