Roly-Poly PB-kulki czekoladowe
Roly - Poly Pb-czekoladowe kulki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 141 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, cukier puder, chipsy mlecznej czekolady i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Dżem & biała czekolada roly-poly, Dżem roly-poly, oraz Blackberry Roly-Poly dla podobnych receptur.
Instrukcje
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. W rondlu 1-quart rozgrzać chipsy czekoladowe i podlewać na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia.
W średniej misce, wymieszać masło orzechowe, cukier puder i syrop kukurydziany, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj płatki zbożowe, aż będą równomiernie pokryte.
Lekko spryskać ręce sprayem do gotowania. Dla każdego cukierka, roll 1 łyżka mieszanki do 1 1/2-calowej kuli; umieścić kulki na arkuszu cookie i lekko nacisnąć tak DNA kulek są płaskie.
Łyżka około 1 łyżeczki schłodzonej czekolady na każdej kuli. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do firmy. Przechowywać w przykrytym pojemniku w lodówce.