Roladki Ze Słodkich Ziemniaków

Roladki Ze Słodkich Ziemniaków
Słodkie bułki ziemniaczane mogą być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 131 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 212 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz aktywne drożdże, przecier ze słodkich ziemniaków, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj {Sweet Chili} Pieczone Sajgonki Ze Słodkich Ziemniaków, Roladki Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Roladki Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić drożdże, ciepłą wodę i 1 łyżkę cukru w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Odstawić 5 minut.
3
Dodaj pozostały cukier, słodkie ziemniaki, masło lub margarynę, sól i lekko ubite jajka. Wymieszać, aby dobrze wymieszać. Wymieszać w 3 szklankach mąki. Obracać się na lekko posypanej mąką powierzchni. Zagnieść 2 do 3 minut, dodając tylko tyle pozostałej mąki, aby zapobiec przywieraniu. Nie ugniataj zbyt mocno; gdy jest gładki, uformuj kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Umieść w naoliwionej misce i obróć, aby pokryć powierzchnię. Przykryć i niech podnieść o 1 godzinę lub dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dziurkować i pozostawić ciasto na 2 minuty. Podziel na 16 do 20 kulek i umieść na nasmarowanej blasze lub na patelni o wymiarach 9x13 cali. Pozostawić do wzrostu aż do podwojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 12 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia6
Magazyn