Roladki Z Szynką N Szparagami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Roladki z szynką i szparagami. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 3G tłuszczu i w sumie 74 kalorii. Za 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pod ręką wodę, szynkę, ogórek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zamrażarka Lasagne Roll Up, Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Up, oraz Kiełbasa Nadziewane Francuskie Tosty Roll Upy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść szparagi i wodę w kuchence mikrofalowej 11 cali. x 7-w. danie. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 2-3 minuty lub do uzyskania chrupiącej miękkości. Natychmiast umieść szparagi w lodowatej wodzie; odcedź i osusz.
Owiń każdą włócznię szparagów plasterkiem szynki. Tuż przed podaniem połącz składniki sosu.