Roladki z koniczyny z mielonym kamieniem pszennym ciastem chlebowym
Roladki z koniczyny z mielonym kamieniem pszennym ciastem chlebowym jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto z pszennego chleba, białko jaja, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pełnoziarniste Roladki Obiadowe Z Koniczyny, Roladki Miodowo-Pszenne Z Koniczyny, oraz Roladki Obiadowe Miodowo-Pszeniczne Z Koniczyny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel kamienno-zmielone ciasto pszenne na 12 równych porcji; uformuj każdą z nich w kulkę. Przykryj 4 kubki muffin patelni sprayem do gotowania; umieść 3 kulki w każdej filiżance. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 25 minut lub do podwojenia luzem.
Połączyć białko jaja i wodę, dobrze mieszając.
Wałki pędzla z mieszaniną białka jajka i piec w 350 przez 20 minut lub aż lekko rumiane.