Roladki Z Bekonem I Gruyère
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 159 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz boczek, ciasto chlebowe, ser gruyère i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Karmelizowane bułki z cebulą i Gruyere, Gruyere Rolls with Pecan-Salsa Chile, oraz Roladki cielęce faszerowane szpinakiem i Gruyère dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć ciasto z opakowania.
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni; lekko posmarować mąką.
Ciasto pokroić na pół w poprzek; każdą połowę pokroić wzdłuż na 4 paski, aby uformować łącznie 8 pasków. Pracując z 1 paskiem na raz, delikatnie rozciągnij pasek, aby wydłużyć długość; zawiąż węzeł, chowając końce pod. Ułóż węzły 3 cale od siebie na blasze wyłożonej pergaminem.
Posypać serem Gruyre i posiekanym niegotowanym boczkiem.
Piec w 350 przez 20 minut lub do złotego koloru.