Roladki wołowe z trawy cytrynowej z makaronem ryżowym

Roladki wołowe z trawy cytrynowej z makaronem ryżowym
Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, ocet ryżowy, jalapeños, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wietnamskie Rolki Papieru Ryżowego Z Trawy Cytrynowej, Gulasz wołowy z trawy cytrynowej z makaronem, oraz Tajski gulasz wołowy z trawą cytrynową i makaronem.

Instrukcje

1
Moczyć 2 tuziny 8-calowych szaszłyków bambusowych w ciepłej wodzie przez 30 minut. Wątek stek na szaszłyki i umieścić na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
W maszynce połączyć trawę cytrynową, szalotki, dwie trzecie czosnku, 3 łyżki cukru oraz kolendrę i pieprz. Pulsuj, aż utworzy się gładka pasta. Po włączeniu maszyny dodaj 3 łyżki sosu rybnego i 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Eliksir GEliksir G
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Posmaruj wołowinę marynatą i odstaw na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Tymczasem na desce do krojenia użyj boku dużego noża, aby zmiażdżyć pozostały czosnek i 3 łyżki cukru na pastę. W małej misce, wrzucić pastę czosnkową z plastrów marchwi i odstawić na 15 protokół. Wymieszaj pozostałe 5 łyżek sosu rybnego, sok z cytryny, ocet ryżowy, wodę i jedną trzecią jalapeos.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sos RybnySos Rybny
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować makaron ryżowy, aż tylko zwiędnie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Dobrze odcedzić, następnie przełożyć na talerz.
8
Rozpal grilla. Lekko nasmarować ruszt. Grilluj szaszłyki wołowe na średnio gorącym ogniu przez 1 do 2 minut na stronę średnio rzadkiego mięsa. Ułożyć szaszłyki nad makaronem i posypać orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Podawać z sosem do zanurzania, świeżymi ziołami, kiełkami fasoli, sałatą i pozostałymi dwiema trzecimi jalapeos, aby goście mogli zrobić własne wiązki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
świeże Ziołaświeże Zioła
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn