Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli 92 grosze za porcję spada twój budżet, Azjatyckie rolki wegetariańskie mogą być niesamowite bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, miętę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj New England Style Hot Dog Rolls / Buns (Dla Rolek Homara Itp.), Asian Veggie Gelatin, oraz Azjatycki Makaron Wegetariański dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować bułki, dodaj gorącą wodę do dużego, płytkiego naczynia na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Woda
2
Umieść 1 arkusz papieru ryżowego w naczyniu i odstaw na 30 sekund lub tylko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki Sajgonki
3
Umieść arkusz na płaskiej powierzchni. Ułóż 1/4 szklanki sałaty na pół arkusza, pozostawiając granicę 1/2 cala. Top z 1/4 szklanki nici fasoli, 2 łyżki kiełków, 2 łyżki marchwi, 1 łyżka mięty, 1 łyżka liści kolendry, i 1 1/2 łyżeczki zielonej cebuli. Składane boki arkusza nad wypełnieniem i zaczynając od wypełnionej strony, roll up jelly-roll fashion. Delikatnie naciśnij szew do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Makaron Celofanowy
Zielona Cebula
Sałata
Kiełki
Marchew
Galaretka
Mięta
Rolka
4
Na talerzu do serwowania (przykryć, aby nie wyschły) umieścić rolkę, szew w dół. Powtórz procedurę z pozostałymi składnikami rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
5
Aby przygotować sos, połącz cukier i pozostałe składniki w małej misce, mieszając trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona