Roladki filo z fety i orzecha włoskiego

Roladki filo z fety i orzecha włoskiego
Fetan i Walnut phyllo Rolls wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.74 za porcję. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 7G białka, oraz 34g tłuszczu. Jeśli masz orzechy włoskie, feta, masło i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Fetan i Walnut phyllo Rolls, Roladki daktylowo-orzechowe z greckim jogurtem i miodem, oraz Ciasto z bakłażanem i orzechami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mieszamy fetę, orzechy włoskie, płatki Aleppo i szczyptę soli w robocie kuchennym, aż kulka zacznie się formować. Formować w 27 (1-calowe) kulki, a następnie toczyć kulki w 2 1/2-calowe dzienniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Pieprz AleppoPieprz Aleppo
Ser FetaSer Feta
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Pozostaw arkusze phyllo ułożone i pocięte wzdłuż na trzecie, a następnie ułóż trzecie na 1 stos. Przykryć folią i zwilżonym ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FiloCiasto Filo
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Umieść 1 arkusz filo z krótkim końcem najbliżej Ciebie na powierzchni roboczej (pozostaw pozostałe arkusze pokryte) i posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Umieścić kłodę feta na środku arkusza filo równolegle do krótkiego końca. Fold phyllo na pół, załączając log, i pędzla z masłem. Zaczynając od końca z kłodą, zwijamy ciasto, aby przypominało cygaro.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Ser FetaSer Feta
RolkaRolka
6
Przenieść, szew stronie w dół, do lekko masłem blachy do pieczenia, a następnie zrobić 26 więcej rolek w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Wałki pędzla z odrobiną masła i piec w środku piekarnika do złotego koloru, około 25 minut. Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
* Rolki filo można uformować 1 dzień wcześniej i schłodzić na blasze do pieczenia, pokrytej folią. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn