Roladki Cynamonowe Z Orzechów Laskowych

Roladki Cynamonowe Z Orzechów Laskowych
Orzechowe bułeczki cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zakupione ciasto chlebowe, cukier puder, ser mascarpone i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 5 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Roladki cynamonowe z gorzkiej czekolady i orzechów laskowych, Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe, oraz {Slow Cooker} Cinnamon Roll Fondue z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Pędzel 1 łyżka roztopionego masła na dnie i bokach 8 przez 8 przez 2-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
W małej misce wymieszać orzechy, brązowy cukier, cukier, cynamon i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozwałkuj rozmrożone ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta o wymiarach 12 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Wymieszać 1 łyżkę masła na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Posypać mieszaninę orzechów na ciasto, pozostawiając 1/2-calowy granicy wzdłuż górnej i dolnej stronie. Zaczynając od 1 długiej strony, zwijamy ciasto w kształcie galaretki, tworząc kłodę. Szczypta szew do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Pokroić dziennik na 9 równych kawałków. Ułóż rolki, przyciąć bok w dół, w przygotowanym naczyniu do pieczenia, równomiernie rozstaw. Przykryj naczynie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Niech rolki unoszą się w ciepłym obszarze wolnym od przeciągów, aż do wydmuchania, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Piec bułki cynamonowe odkryte, aż szczyty są złotobrązowe, o 25 protokół. W międzyczasie w średniej misce ubić cukier puder, ser mascarpone i maślankę na gładką i kremową masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Pozostałą 1 łyżkę masła posmarować pieczone bułeczki cynamonowe, a następnie skropić mieszaninę serową na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn