Rolada ze szpinakiem i indykiem wymaga około 1 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 porcji. Jedna porcja zawiera 215 kalorii , 26 g białka i 5 g tłuszczu . Za 2,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką częściowo odtłuszczony ser mozzarella, bułkę tartą, mielonego indyka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 66% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Roladka ze szpinakiem z indykiem , Rolada ze szpinakiem z indykiem i Rolada z indyka nadziewana szpinakiem .
Instrukcje
1
W misce wymieszaj 1/4 szklanki sosu do spaghetti, jajka, bułkę tartą, cebulę, czosnek, bazylię, oregano i musztardę. Pokruszyć indyka na mieszaninę i dobrze wymieszać.