Rolada Z Piersi Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj rolady z piersi indyka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 30 i kosztuje 2,11 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, delikatesową szynkę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wakacyjna Rolada Z Piersi Indyka Faszerowana, Rolada z piersi indyka z zielonymi Chiles i fetą, oraz Faszerowana Rolada z piersi indyka z Chipotle wiśniowym "Nie ketchupem" dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć karczochy, grzyby i cebulę; odstawić. Skórą w dół, przeciąć wzdłużną szczelinę przez najgrubszą część każdej piersi indyka do 1/2 cala. z dołu. Piersi indyka należy otworzyć tak, aby leżały płasko; przykryć folią. Spłaszczyć do 3/4-do 1-in. grubość; Usuń plastik.
Umieścić plastry szynki nad indykiem w ciągu 1 w. krawędzi. Łyżka mieszanki warzywnej wzdłuż środka szynki.
Każda pierś z indyka należy zwijać, zaczynając od strony, w której fałda znajduje się na środku. Zabezpieczyć sznurkiem kuchennym 3-calowym. interwały.
Umieść indyka rolki szew stronie w dół w jednym nasmarowane 15-W. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia i jeden 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia.
W małej misce, połączyć masło i tymianek; łyżka na rolkach indyka.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 1-1/4 do 1-3 / 4 godzin lub aż mięso termometr czyta 170°, fastrygowanie często. Przykryć i odstawić na 10 minut przed krojeniem.