Rolada z indyka jabłkowo-żurawinowego może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,91 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka soli, cebula, rozmaryn, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada z indyka z farszem żurawinowo-morelowym, Rolada z indyka w sosie jabłkowo-jabłkowym, oraz Rolada bezowa żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 7 minut lub aż boczek zaczyna brązowieć, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać cebulę, posiekany rozmaryn, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; gotować przez 8 minut lub aż cebula zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać 1 szklankę bulionu, jabłka i żurawinę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż płyn odparuje i jabłka są prawie miękkie (około 15 minut), mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Rozmaryn
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Pieprz
Boczek
Bulion
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Odstawić 1 szklankę mieszanki jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
4
Polędwiczki z indyka pokroić wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę. Połówki otwarte, układanie polędwic płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Z Indyka
5
Umieść każdą polędwicę między arkuszami 2 folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni. Wyrzucić folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Meat Tenderizer
Patelnia
6
Pozostałe 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu posypać równomiernie po obu stronach polędwiczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Sól
7
Rozprowadź 1/3 szklanki mieszanki jabłek na każdej polędwicy; zwiń galaretkę, zaczynając od długich boków. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
8
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
9
Dodać polędwiczki; gotować 6 protokół, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
10
Dodać pozostałe 1/2 szklanki bulionu i gałązki rozmarynu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w temperaturze 325 przez 25 minut lub aż termometr włożony w najgrubszą porcję zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
11
Usuń polędwiczki z patelni; odstawić 10 minut. Pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Odcedzić płyn do gotowania przez sito o drobnej siatce nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Cukierki Peachie-o
13
Połączyć mąkę i 1/4 szklanki płynu do gotowania, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka. Powrót mieszaniny mąki i pozostałą ciecz do gotowania na patelnię. Wymieszać 1 szklankę mieszanki jabłkowej; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę