Rolada Lodówki Cytrynowo-Imbirowej
Ten przepis służy 20 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Mieszanka mleka, gingersnaps, galaretka o smaku cytrynowym pudding instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowo-imbirowe lodówki kwadraty, Ciasteczka Z Lodówki Cytrynowej, oraz Rolada Z Ciasta Cytrynowego Z Nadzieniem Z Twarogu Cytrynowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem.
Rozprowadzić około 1-1 / 2 łyżeczki. mieszanka budyniowa na każde ciastko. Ułożyć ciasteczka, a następnie stanąć na krawędzi na talerzu. Mróz z pozostałą mieszanką budyniową.
Przechowywać w lodówce 8 godzin.
Pokroić w ukośne plastry, aby służyć.