Rolada czekoladowa z kremem Bourbon

Rolada czekoladowa z kremem Bourbon
Rolada czekoladowa z kremem Bourbon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 283g tłuszczu, oraz w sumie 4341 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $25.15 za porcję. Jeśli masz nasiona z 1 / fasoli wanilii, półsłodkie czekolady, bourbon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mocną kawę, można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj No-ice-Maker Solony Karmel, Bourbon, masło orzechowe i czekoladowe kawałki lodów, Naleśniki z brzoskwiniami Bourbon i kremem kokosowym z syropem śmietankowym Bourbon, oraz Podwójna Czekolada Bourbon Egg Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. masło obramowane galaretki roll / blachy do pieczenia i linii z pergaminem. Masło górnej części papieru, jak również, zwłaszcza w rogach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W mikserze stojącym z mocowaniem trzepaczki ubić żółtka i granulowany cukier na średniej prędkości, aż cukier będzie puszysty, a cukier nie będzie ziarnisty, od 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Podczas gdy jajka są bicie, umieścić czekoladę w misce i roztopić na podwójnym kotle. Po rozpuszczeniu czekolady wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. W razie potrzeby posadź miskę w zimnej wodzie na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Włącz mieszaninę jaj do czekolady, dodając trochę na raz, aby hartować mieszaninę, więc nie gotować jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
(Keebler)(Keebler)
5
Dodaj espresso i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
6
W czystej misce, z mocowaniem trzepaczki, ubijamy białka, aż uformują się sztywne szczyty. Włącz jedną czwartą białek do mieszaniny czekolady; upewnij się, że nie białe smugi pozostają. Ostrożnie złożyć pozostałe białka do czekolady, uważając, aby nie opróżnić białka, ale upewniając się, że nie ma żadnych białych smug w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni i piec, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Wyjmij z piekarnika i rozłóż zwilżony ręcznik lub kilka zwilżonych ręczników papierowych na wierzchu ciasta i pozostaw na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
W czystej misce, z dodatkiem trzepaczki, ubij na średniej prędkości ciężką śmietanę, cukier cukierniczy, bourbon, fasolę waniliową i pozostałą 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Ostrożnie obrócić ciasto na czysty papier pergaminowy, upewniając się, że 4 do 5 cali nadmiaru papieru na końcu, aby pomóc toczyć ciasto. Za pomocą drobnego sita lub przesiewacza, posypać 1/2 szklanki kakao w proszku na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
PrzesiewaczPrzesiewacz
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
11
Rozłóż mieszankę bitej śmietany na górze, pozostawiając 1/4 cala z każdej strony. Korzystając z krawędzi pergaminu, ostrożnie zwinąć ciasto tworząc efekt jellyroll, tuck i roll jak iść, obieranie z powrotem papieru po drodze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
12
Umieść zwinięty szew ciasta w dół i odkurzyć całe ciasto z pozostałą 1/2 szklanki kakao w proszku. Schłodzić 2 godziny przed podaniem. Możesz nawet umieścić ciasto w zamrażarce na godzinę przed podaniem, aby było łatwe do pokrojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
13
Aby służyć, pokroić ciasto ząbkowanym nożem i umieścić na schłodzonych talerzach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
14
Dekoruj lekkim pyłem kakao w proszku i świeżymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
15
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia46
Magazyn