Rodzinny-ulubiony makaron z serem (lżejszy )
Rodzinny ulubiony makaron z serem (lżejszy ) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz łokieć makaron, pieprz, musztarda mielona, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Rodzina-ulubione makarony i sery, Lżejszy makaron z serem, oraz Rodzina-Ulubiona Pizza Serowa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF.
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podczas gotowania makaronu roztop margarynę w 3-litrowym rondlu na małym ogniu. Wymieszać z mąką, solą, pieprzem, musztardą i sosem Worcestershire. Gotować na średnim małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa; zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z serem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ser się rozpuści.
Odcedzić makaron. Delikatnie wymieszać makaron z sosem serowym.
Wlać do zapiekanki 2-ćwiartkowej.
Piec odkryte 20 do 25 minut lub do bąbelków.