Rockfish Galettes
Skalnica wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 276 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz filety z ryb skalistych, skórkę z cytryny, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczona Ryba Skalna Rockefeller, Kokos Crusted Rockfish, oraz Pan Gotowane Rockfish Z Zakonserwowanymi Limonkami.
Instrukcje
Zacznij od zrobienia ciasta galette.
Żółtko i ocet ubić razem w małej filiżance lub misce i dodać lodowatą wodę. W robocie kuchennym, mąka impulsowa, sól i masło, aż do kursu, kruchy posiłek tworzy.
Dodać płyn i szybko uruchomić procesor tylko do kulka ciasta formy. Natychmiast zatrzymaj procesor, usuń ciasto i spłaszczyć na dysku. Owinąć ciasto w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut lub do momentu, gdy będzie gotowe do użycia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść rockfish na lekko nasmarowanej patelni i doprawić skórką z cytryny, sokiem z cytryny, solą i przyprawą do gotowania krabów, do smaku. Smażyć, aż ryba będzie jędrna w dotyku i łatwo się płatkuje, około 15 do 20 minut w zależności od grubości filetów. Odstawić.
Wyjąć ciasto galette z lodówki, lekko odkurzyć mąką i rozwałkować do grubości 1/4 do 1/2 cala. Używając foremki do ciastek 1 1/2 do 2" lub lekko posypanej mąką szklanki, pokrój ciasto na okręgi i połóż na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Ocena każde koło z zębami widelca i piec przez 10-12 minut, lub do złotego koloru. Jeśli galetki są nadmuchiwania zbyt dużo, umieścić drugi, nie rozdrobnione arkusz cookie na wierzchu pierwszej wagi ciasta w dół lekko.
Wyjąć galetki z piekarnika i zalać ciepłą płatkowatą skalą, olejem truflowym i szczypiorkiem (jeśli używasz).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.