Rob i Lisa ' s Island Escape Salad

Rob i Lisa ' s Island Escape Salad
Rob i Lisa ' s Island Escape Salad to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka pomidorków koktajlowych, balsamiczny sos winegret, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Rob i Lisa ' s Island Escape Salad, Strój kąpielowy Lisa Przyjazny Sałatka, oraz Lisa ' s Country Potato & Dill Salad.

Instrukcje

1
Rozgrzej nasmarowany grill na średnio-wysokie ciepło. Owoce z grilla 3 min. z każdej strony lub aż lekko zbrązowieje po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pokrój grillowane owoce na 2-calowe patyczki; umieść w dużej salaterce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać warzywa, jicama i pomidory; wrzucić lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
ZieloniZieloni
JicamaJicama
4
Skropić sosem tuż przed podaniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn