Riwiera Francuska
Przepis Prowansja-Alpy-Lazurowe Wybrzeże może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 5 minut. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jabłka, sok z limonki, Likier z kwiatu czarnego bzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Europa 2012, Część 1: Prowansja-Alpy-Lazurowe Wybrzeże (i tarta jabłkowo-czekoladowa), Cuervo Tradicional Riviera Margarita, oraz Sałatka Zimowa z gruszkami Harry & David Organic Royal Riviera.
Instrukcje
W szklance do mieszania zmiażdżyć jabłka i świeżą miętę.
Dodaj Calvados, Likier z kwiatu czarnego bzu, sok z limonki i sok jabłkowy.
Dodać trochę lodu, dobrze wstrząsnąć i podawać.
Podawać na skałach w kieliszku do wina.
Dekoruj plasterkiem zielonego jabłka i gałązką świeżej mięty.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc