Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pronto przegrzebek Risotto może być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 345 kalorii, 18g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka klinów cytryny, oliwa z oliwek, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Australijskie Risotto z szampanem i przegrzebkami, Pronto Pinwheels, oraz Nachos Pronto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 3-do 4-quart patelni na średnim ogniu, połączyć olej, seler i cebulę. Mieszać często, aż cebula kuleje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
Dodaj 4 szklanki bulionu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień do gotowania na wolnym ogniu i często mieszać, aż ryż jest tender do gryzienia, 12 do 15 minut.
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
4
Dodaj przegrzebki, groszek i imbir. Mieszać aż przegrzebki są nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne-patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
Dodaj sok z cytryny i trochę więcej bulionu, jeśli pożądana jest kremowa konsystencja; dobrze wymieszaj.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.