Risotto z dyni, Chardą Szwajcarską i jabłkami

Risotto z dyni, Chardą Szwajcarską i jabłkami
Dyni, boczku szwajcarskiego i risotto z jabłkami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 535 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.29 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jeśli masz parmezan, granny smith jabłko, dyni i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona dynia Maślana i Chard szwajcarski, Gnocchi Z Dyni Z Kaczką Confit I Chardą Szwajcarską, oraz Dynia Maślana i tarta Szwajcarska z oliwą z oliwek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu z wrzącą wodą, gotować soczewicę do miękkości, o 15 protokół; odcedzić i odstawić. W innym rondlu, na parze squash w Koszyku parowca aż po prostu przetargu, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przenieść na talerz.
3
W średnim rondlu doprowadzić wywar do wrzenia; przechowywać go na wolnym ogniu na bardzo małym ogniu. W dużym rondlu rozpuścić 1 łyżkę masła w oliwie z oliwek na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać boczek, czosnek i szalotka i gotować, aż zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
5
Dodać ryż i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
6
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż prawie odparuje, o 4 protokół. Wmieszać jedną trzecią gotującego się wywaru i gotować, ciągle mieszając, aż wywar zostanie prawie całkowicie wchłonięty; powtórzyć z pozostałym wywarem. Po 20 minutach risotto powinno być kremowe z delikatnymi ziarnami ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Do risotto dodaj soczewicę, Kabaczek, chard i jabłko. Wymieszać z parmezanem, szałwią i pozostałymi 2 łyżkami masła. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
SoczewicaSoczewica
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn