Risotto Jęczmienne Primavera

Risotto Jęczmienne Primavera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj risotto z jęczmieniem Primaveran. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś 2 paprykę, bulion warzywny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Risotto Jęczmienne Primavera, Risotto Primavera, oraz Risotto Primavera.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj marchew i cebulę, i gotować 4 do 5 minut, aż cebula zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i tymianek; gotować 1 minutę, aż pachną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Zmniejszyć ogień do średniej; wymieszać jęczmień i białe wino (jeśli używasz) lub bulion filiżanki. Gotować 1 minutę, aż płyn się wchłonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodaj cukinię, paprykę i bulion filiżanki; gotować 4 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zostanie wchłonięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Dodaj pozostały bulion filiżanki; gotować, aż warzywa będą miękkie i większość płynu została wchłonięta. Doprawić łyżeczką soli i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Groszek wymieszać; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Niech risotto odpocząć 1 do 2 minut, aż groszek rozmrożone, ale nadal jasnozielony. Przed podaniem wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia70
Magazyn